18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Doğal ağaç tüneli korunacak

BARTIN-KARABÜK ARASINDAKİ DOĞAL AĞAÇ TÜNELİ KORUNACAK

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya'nın Bartın-Karabük karayolu arasında bulunan "Doğal ağaç tüneli" konusunda Ulaştırma Bakanına verdiği yazılı soru önergesi ile ilgili bir açıklama yaptı.

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın-Karabük karayolunun Abdipaşa beldesi sonrasında bulunan "Doğal ağaç tünelinin" korunacağını belirtti. Milletvekili Tunç, Bartın-Safranbolu arasında devam eden duble yol çalışmalarında bu yolun 20 ile 32. kilometreleri arasında yer alan doğal ağaç tünelinin korunacağını açıkladı. Milletvekili Tunç, "Bartın-Karabük arasında doğal güzelliği ile görenleri büyüleyen bu manzaranın ortadan kaldırılmasına kimsenin gönlü razı olamayacak. AK Parti iktidarı duble yol çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Bartın sınırları içerisinde 60 kilometreden fazla duble yol inşa ettik. Bartın'ı çok daha kolay ulaşılabilen bir il haline getirmek için çalışıyoruz. Bunu yaparken de doğal güzelliklerin zarar görmemesi için gerekli hassasiyeti gösteriyoruz" dedi.

Konuyu gündeme getiren CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya'ya da hassasiyeti için teşekkür eden Milletvekili Yılmaz Tunç, doğal ağaç tünelinin yok edileceğine ilişkin söylentileri ortaya atanların daha sonra bu söylentilere yine kendilerinin inandıklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 11:40:03
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 13:24:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?