17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Dökülen sıvalar tehlike saçıyor

Bartın'da, kent merkezinin en işlek caddelerinden olan Hükümet Caddesi üzerinde bulunan Arap Camii'nin minaresinden dökülen sıva parçaları tehlike oluşturuyor.


Tarihi bir değere sahip olan Arap Camii'nin minaresinden dökülen sıva parçaları yoldan geçen vatandaşların tehlikeli anlar yaşamasına sebep oluyor. Hükümet Caddesi'nden geçen vatandaşlar, yaşanan duruma tepki gösterdi. Kentin en işlek caddelerinden olan Hükümet Caddesi'ndeki Arap Cami'sinin şerefesinin hemen altından dökülmeye başlayan sıva parçalarının tehlikeli olduğunu belirten vatandaşlar, "Cami'nin minaresinden dökülen sıvalar, yüksekten düştüğü için tehlike oluşturuyor. Yoldan geçen herkesin başına düşebilir. Allah göstermesin. Kötü şeyler yaşanmadan bir tedbir alınmalı. Arap Camii Bartın'ın tarihi özelliklerine sahip bir cami. Oldukça güzel olan bu caminin cemaati de fazla. Camiye girip çıkanlar ve yoldan geçenlere sıva parçası düşebilir. Dikkat etmek lazım" diyerek tedbir alınmasını istedi.


Sıvaları dökülen minarenin altında bulunan ve her hafta sergi açan ev hanımları da tehlike yaşadıklarını ve önlem alınması gerektiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 16:49:54
Güncelleme :12 Kasım 2008 Çarşamba 16:55:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?