17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Eğitime teknolojik destek

HEMA, EĞİTİME TEKNOLOJİK DESTEK VERDİ

Hattat Holding Hema Endüstri A.Ş tarafından Bartın'da bulunan Endüstri Meslek Lisesi'ne okul laboratuarı yapılması için destek verildi. Teknik Eğitim Laboratuarının protokolü düzenlenen törenle imzalandı.

Endüstri Meslek Lisesi'nde düzenlenen imza törenine Bartın Valisi İsa Küçük, Bartın Vali Yardımcısı Ali Akça, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Doğan, Endüstri Meslek Lisesi Müdürü İlkay Başoğlu, Hattat Holding Yönetim Kurulu Üyesi İçlim Hattat Kılıç, Yeni Projeler Direktörü Tolga Tonguç, Kurumsal İletişim Yetkilisi Onur Çağlar Yüksel, Hema Amasra Müdür Vekili Erol Yamak ve davetliler katıldı. Törende konuşan Hattat Holding Hema Endüstri A.Ş. Yeni Projeler Direktörü Tolga Tonguç, "Eğitime ciddi anlamda önem veren bir firmayız. İş hayatınızdaki başarınız, iş hayatımızdaki başarımızdır. Dinamik yetişmiş insanlardan kaynaklanıyor. Bizim Çerkezköy de yaptırdığımız bir okulda öğrencilerimiz mezun olduklarında hiçbir yere iş için başvuru yapmadan bizim fabrikalarımızda çalışmaya başlıyorlar. Eğitimli bir maden ocağı bölümü kurmak istiyoruz. Eğitim olmadan hiçbir başarı gelmez. Biz her şeyin eğitim olduğunu biliyoruz. Herkesin fikri bizim için çok önemli. Eğitim diyince sınır yok yardımlarımızın" dedi. diye konuştu.

Bartın Valisi İsa Küçük ise, imkanı olanların eğitime destek vermesi gerektiğinin altını çizdi. Vali Küçük, "Milli Eğitim, sadece Milli Eğitim Bakanlığına teşkilatına bırakılamayacak kadar önemli bir olay. Bütün imkanı olanların eğitim sürecine destek olması ve teşvik etmesi hem de denetlemesi anlamında söylüyorum bunları. Gerçekten bugün burada da ülkemizde Cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar eğitim sürecine yardımseverlerimiz gönüllülerimiz hep destek oldular. Her dönemde kampanyalar açılmıştı. Bugün burada da Hattat Holding'in en önemli eğitim öğretim kurumlarına destek olduğunu görüyoruz. yaklaşık orta öğretim çağındaki öğrencilerin yüzde 65'i mesleki eğitimdedir. Ben Hattat Holding'e bağışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından Bartın Valisi İsa Küçük ve Hattat Holding Yönetim Kurulu Üyesi İçlim Hattat Kılıç Teknik Eğitim Laboratuarının protokolü imzaladı.

HEMA, EĞİTİME TEKNOLOJİK DESTEK VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 12:55:04
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 15:12:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?