17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Elektrik kesintileri bitiyor mu?

BEDAŞ, BARTIN TSO'YU ZİYARET ETTİ

Bartın7da son zamanlarda yaşanan elektrik kesintilerinin kamuoyuna yansıması sebebiyle, Bartın'daki elektrik sorununu görüşmek üzere Bedaş yetkilileri Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret etti.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. CEO'ksu Yetik Kadri Mert, İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Gültekin ve Bedaş Bartın İl Müdürü Mustafa Dinçer Bartın TSO Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette, Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz, Meclis Başkanı Halil Çelen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Akmaz ve Yönetim Kurulu üyesi Halil Balık hazır bulundu.

Bartın TSO'nun Bartın'daki elektrik sıkıntısının üyelere ve yatırımcılara büyük maliyet kayıplarına neden olduğunu belirttiği Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, üst düzey yetkililer ve Bedaş ile yapmış olduğu görüşmeler ve yazışmalar sonucunda Bartın TSO'yu ziyaret eden yetkililer önemli açıklamalarda bulundu.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. CEO'ksu Yetik Kadri Mert, "Bugüne kadar 2010 yılı sonuna kadar özelleştirmeden önceki planlama olduğundan özelleştirmede hiçbir yatırım yapamadık. Biz özelleşmeden sonra önce ilk 5 yıllık, sonra 20 yıllık projeler yaparak öyle inanıyoruz ki, 2011 yılında sanayicilerimiz ve iş adamlarımız elektrik kesintisinin ne demek olduğunu unutacaklar" dedi.

Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz, Bartın'daki sanayicilerin sıkıntılarını dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2010 Cumartesi 13:36:03
Güncelleme :31 Temmuz 2010 Cumartesi 17:16:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?