22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Emekli öğretmenlere müzik ziyafeti

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir dizi etkinlikler düzenlendi. Bartın'da müzik öğretmenlerinin oluşturduğu koro, emekli öğretmenler için konser verdi.

Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Salonunda gerçekleştirilen etkinliklere Bartın Valisi İsa Küçük, Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, öğretmenler, emekli öğretmenler ve konuklar katıldı. Mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin konuşması ile başlayan etkinliklerde, şiirler okundu. Göreve yeni başlayan öğretmenler yemin ederken, emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgesi verildi.

Etkinliklerde en ilginç olanı ise müzik öğretmenlerinin oluşturduğu koro oldu. Öğretmenler oluşan koro, emekli olan öğretmenlere söylediği şarkılarla müzik ziyafeti verdi. Türk Sanat ve Türk halk Müziğinden oluşan şarkıları seslendiren koro da bazı müzik öğretmenleri de saz ve keman çaldı. Etkinliklerin sonunda masa tenisi ve voleybol karşılaşmalarında dereceye giren öğretmenlere ödülleri verildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2007 Cumartesi 16:50:50
Güncelleme :24 Kasım 2007 Cumartesi 16:55:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?