22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Emniyet kemeri kurtardı

Bartın'da meydana gelen trafik kazasında, 3 kez takla atan otomobilin içinden burnu bile kanamadan çıkan sürücü, emniyet kemeri sayesinde kurtuldu.


Edinilen bilgiye göre, Bartın Çakraz karayolu Bozköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında Metin Karakoç yönetimindeki 20 LK 707 plakalı otomobil yol yapım çalışmalarının olduğu alanda çakıla kapılarak takla attı. Karabük'ten, Bartın'a tatil için gelen otomobilin şoförü Metin Karakoç, 3 kez takla atan otomobilin içinden burnu bile kanamadan kurtuldu. Ciddi bir trafik kazası geçiren Karakoç'u ölümden veya yaralanmaktan emniyet kemeri kurtardı.


Kaza sonrasında olay yerinden geçen araçlar yardım için dururken, araç sürücüsünün "Emniyet kemerim takılıydı" şeklindeki sözleri diğer sürücüleri de etkiledi. Kaza sonrasında olay yerinden uzaklaşan şoförlerin araçlarına binerken emniyet kemerlerini takması ise dikkatlerden kaçmadı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 20:44:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
agahaslan IP: 84.135.171.xxx Tarih : 12.07.2009 00:19:14

Gece görüs dürbünüm yanimda yok  ginede görebildiyim kadari ile bu arac 3 takla atmis hali yok sürücü hala sok`tadir ne söylediyini bilmiyor  bu gibi durumlarda  Yani sok `ta olan adama bir bardak su ve kulaginin tozuna birde tokat cektinmi hem dogrulari söyler hemde kendine cabuk gelir  bu bir insani müdahaledir (medikal deyildir)