18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Emniyetten doktorlara ziyaret

Bartın Emniyet Müdürlüğü personeli 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle, Bartın Devlet Hastanesi başta olmak üzere, sağlık kurumlarında görev yapan doktor ve sağlık personelini ziyaret etti.

Bartın İl Emniyet Müdürü Mesut İnce, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Bartın ili ve ilçelerinde görev yapan bütün doktorların Tıp Bayramını kutlayıcı mesajlar gönderdi.

Emniyet Müdür Yardımcısı Naci Gürkan, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederken, Şube Müdürleri Yusuf Şen Bartın Devlet Hastanesini, Bartu Çuhadar Toplum Sağlığı Merkezini, Alaattin Akbaş Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini, Edip Karaman Göğüs Hastalıkları hastanesini, Emniyet Amirleri Oğuz Demir Tuna Mahallesi Aile Hekimliğini, Mustafa Deniz Kırtepe Mahallesi Aile Hekimliğini, Murat Yalgın Orduyeri Mahallesi Aile Hekimliğini, Mevlüt Çapkın Gölbucağı Mahallesi Aile Hekimliğini ve Başkomiser Tuncay Gönültaş Kemerköprü Mahallesi Aile Hekimliğini oluşturulan heyetlerle ziyaret etti.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Naci Gürkan, "Türkiye'de 14 Mart 1827 tarihinin modern tıp eğitiminin başlangıç tarihi olup, ilk kez 1. Dünya savaşı sonunda, İstanbul'un işgal edildiği günlerde, yabancı işgal kuvvetlerine karşı tıp öğrencilerinin bir tepkisi olarak 1919 yılında kutlandı ve günümüze kadar gelen bu 14 Mart kutlamaları, artık içinde bulunduğu haftayı da kapsayacak" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2008 Cumartesi 17:08:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?