18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Emniyetten terör uyarısı!

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ÖĞRENCİLERE TERÖR UYARISI

Bartın Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, Bartın Üniversitesi'nde akademik personel ve öğrencilere "Terör ve Uyuşturucu Madde" konularında ders gibi eğitim verdi. Gümüş, terör örgütlerinin militan faaliyetleri konusunda öğrencileri uyardı.

Bartın Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen eğitime Bartın Emniyet Müdürü Burhan Gümüş konuşmacı olarak katıldı. İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Kartal, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Halil İbrahim Yıldız, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mahmut Bozan, öğretim üyeleri ve yaklaşık 200 öğrenci konferansa dinleyici olarak katıldı. Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, gençlere uyuşturucu batağına nasıl saplanıldığı, gençlerin uzak durması gereken davranışlar

hakkında bilgi aktardı. Gümüş ayrıca, maddelerden korunmak için gereken 3 altın prensip hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Gümüş, "Doktor tarafından verilen ilaçlar dışında en yakınımızın verdiği ilaç dahi olsa kullanılmamalı. Bu yüzden geleneksel inanışları bırakalım ve hastalık konusunda mutlaka doktora başvuralım" dedi.

Bartın Emniyet Müdürü Burhan Gümüş daha çok terör örgütlerinin nasıl kendilerine militan topladığı konusunun üzerinde durdu. Terör örgütlerinin kendilerine militan toplamak için çeşitli yöntemleri denediğini anlatan Gümüş, öğrencilerin psikolojik olarak bu tür yöntemlere inanmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ÖĞRENCİLERE TERÖR UYARISI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2010 Perşembe 12:41:02
Güncelleme :28 Ekim 2010 Perşembe 16:35:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?