16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Engelli vatandaş muhtar adayı

Bartın'da, yaşadığı mahallenin muhtarının kendisine karşı yaptığı davranışlara kızan bedensel engelli Hasan Korkut, muhtar adayı oldu.

Engelli muhtar adayı, muhtar seçilmesi durumunda kimseyle dalga geçmeyeceğini söyledi.


Bartın'ın Ulus ilçesi Kumluca beldesinde, Merkez Mahallesi'nde oturan bedensel engelli Hasan Korkut, muhtarın dalga geçmesine sinirlenerek muhtar adayı oldu. Muhtar seçilmesi durumunda mahallenin sorunlarını çözeceğini vaat eden Hasan Korkut, "40 yaşındayım, evli ve 2 çocuk babasıyım. Serbest meslekle uğraşıyorum. Bedensel engelliyim.

Çevremizdeki idarecilerin sadece şahsımla değil, vatandaşla dalga geçmelerine tepki amacıyla muhtar adayı oldum. Yaşlı genç demeden mevcut muhtarımızın davranışlarına tepki olmak için aday oldum. Seçildiğim zaman kesinlikle hiç bir vatandaşla dalga geçilmeyecektir. Bundan herkesin bilgisi olsun. Söz veriyorum. Ayrıca mahallemizin sorunlarını da biliyorum. Hep birlikte bu sorunların çözülmesi için el ele gönül, gönüle çalışacağız" dedi.


Bedensel engelli Hasan Korkut, muhtarlık seçimlerinde iddialı olduğunu ve vatandaşların kendisinden yana teveccühlerini kullanacağına inandığını da belirtti.

İha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 22:40:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?