17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Esnaftan yatırımlara tam destek

AMASRA ESNAFI HEMA'NIN YATIRIMLARINI DESTEKLİYOR

Hattat Holding Hema Endüstri A.Ş tarafından Bartın ve Amasra ilçelerinde bulunan resmi kurum ve kuruluşlar, muhtarlar, sivil toplum örgütleri, esnaflar ve vatandaşlar bilgilendirilmeye devam ediyor.

Hattat Holding Hema Endüstri A.Ş' nin Batı Karadeniz Enerji Üssü projeleri kapsamında yaptığı çalışmaların bazı kesimlerce anlatıldığı gibi olmadığı açıklayan İrfan Aydın, "Biz Amasra halkı olarak, Hema Endüstri A.Ş' nin bölgemizde sürdürdüğü projeleri hakkında ne kadar yanlış bilgilendirildiğimizi öğrendik. Yapılan toplantı ile ben ve esnaf arkadaşlarımın Enerji santrali ile ilgili tüm soruların cevaplarını aldık. Şimdi Enerji santralinin çevreye ve doğaya bir zararının olmadığını biliyoruz" dedi.

Hattat Holding Kurumsal İletişim Departmanı Müdürü ve Yeni Projeler Direktörü Tolga Tonguç tarafından Bartın ve Amasra ilçesinde bulunan esnaf ve tüccarları bilgilendirme toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Tunahan Ticaret sahibi İrfan Aydın, "Turizm, kültür ve tarihi ilçede Enerji Santrali kurulması sonrasında küllerin denizi ve doğayı kirleteceği, halkın zehir soluyacağı bir proje olarak anlatıyordu. Ama, Hema Endüstri A.Ş'nin kuracağı Enerji Santralinin böyle bir proje olmadığını yapılan bilgilendirme toplantısında öğrendim. Yapılacak projelerde çalışacak binlerce kişinin Bartın ve Amasra ilçemizde ekonomimiz canlanacak" dedi.

Amasra'nın turizm cenneti olduğunu belirten İrfan Aydın, "Şirin ilçemiz artık 'Turizm ve Enerji Üssü Merkezi' haline gelecek, tarihi ve doğal yapısı bozulmadan, ekonomi ve sanayi alanın yanı sıra yeraltı zenginliklerinin de değerlendirilmesi yönünden ilçenin kış mevsiminde de canlanacağına inanıyorum" açıklamasında bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 17:47:03
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 20:30:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?