17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Evinde dövülerek öldürüldü

50 YAŞINDAKİ KADIN EVİNDE DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Bartın'da, yalnız yaşayan bir kadın kimliği açıklanmayan biri tarafından dövülerek öldürüldü.

Olay, Bartın merkezinde Çömeler Sokakta bir evde meydana geldi. Sebahat Uçak (50), kimliği açıklanmayan bir erkek tarafından dövülerek öldürüldü.

Gece yarısı meydana gelen olayda, Sebahat Uçak'ın komşuları alt kattan sesler geldiğini duydu.

Ancak kadının her zaman ses çıkartması üzerine evden gelen sesler fazla dikkate alınmadı. Ertesi gün iş çıkışında annesinin evine gelen kızı, annesini yerde baygın vaziyette buldu. Genç kızın bağırması üzerine, komşuları kadının evine geldi.

Çenesi ve dişlerinin kırık ve alnında darbe izlerinin bulunduğu söylenen 50 yaşındaki Sebahat Uçak, Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bartın Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Uçak, bir ambulansla il dışındaki bir hastaneye sevk edildi. Ancak, Sebahat Uçuk yolda hayatını kaybetti.

Polis, olay sonrası geniş çaplı bir inceleme başlattı. Cinayetin ardından harekete geçen polisler, parmak izleri sonucunda bir kişiyi yakaladı. İsmi açıklanmayan kişiye Cumhuriyet Savcılığı tarafından olay yerinde tatbikat yaptırıldı. Tatbikat sırasında sokak üzerinde polis geniş güvenlik önlemi aldı. Polislerin arasında olay yerine getirilen erkek zanlı, Cumhuriyet Savcısına olanları anlattı. Zanlı daha sonra adliyeye sevk edildi.

50 YAŞINDAKİ KADIN EVİNDE DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLDÜ
50 YAŞINDAKİ KADIN EVİNDE DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLDÜ
50 YAŞINDAKİ KADIN EVİNDE DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2011 Salı 13:59:05
Güncelleme :9 Şubat 2011 Çarşamba 14:06:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?