22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Eyleme katılana gözdağı!

Türk Telekom Bartın çalışanları da bugün iş bırakma eylemi yaptı. Eylem sırasında açıklama yapan Türkiye Haber İş Sendikası Bartın Bölge Temsilcisi Necmi Gülüç, Telekom İl Müdürü'nün eyleme katılanlara gözdağı verdiğini ileri sürdü.

Telekom'un ucuz paraya özelleştiğini savunan Türk Telekom çalışanları, yarım gün iş bırakma eylemi yaptı. Telekom binası önünde toplanan yaklaşık 100 kişi adına Türkiye Haber İş Sendikası Bartın Bölge Temsilcisi Necmi Gülüç basın açıklaması yaptı. Gülüç, Türk Telekom'un özelleştirilmesinde yolsuzluklar yapıldığını iddia ederek, "Bir mal satılıyor, ancak değerine satılmıyor. Hatta Arap ülkelerine bile hibe ediliyor. Telekom her zaman vatandır, vatan satılamaz. Yukarıda oturanlar amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklar" dedi.

Türk Telekom Bartın Baş Müdürü Mehmet Varol'un iş bırakan Telekom çalışanlarına eyleme katıldıkları gerekçesi ile uyarılarda bulunduğunu ileri süren Necmi Gülüç, "O gitsin köşkünde otursun. Onun babasının ekmek teknesi değil bu kurum. Sabah tehditkar bir şekilde memurlara yaptığı uyarı, iş bırakma eylemimizi cılızlaştırdı. Baş müdür ağa ya. Onlara bir şey olmaz nasıl olsa" diye tepkisini dile getirdi.

Telekom çalışanlarının yarım gün iş bırakma eylemi gerçekleştirmesi üzerine Telekom'a gelen vatandaşlar ise içeri kimsenin bulunmaması üzerine işlerini yaptıramadan geri dönmek zorunda kaldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2005 Salı 13:14:55
Güncelleme :22 Temmuz 2005 Cuma 13:10:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?