17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

FEM şampiyonluğu kaptırmadı

FEM DERSHANESİ LYS'DE DE ŞAMPİYONLUĞU KAPTIRMADI

Bu yıl yapılan tüm sınavlarda birincilikleri elde eden FEM Dershanesi Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)'de de birinciliği kaptırmadı.

LYS Bartın şampiyonu da FEM Dershanesinden çıktı. YGS'de 3 puan türünde Bartın birincisi, 8. Sınıf SBS'de 3 Türkiye birincisi çıkaran FEM Dershanesi LYS'de şampiyonluğa imza attı. LYS sonuçlarına göre FEM Dershanesi öğrencisi Münevver Ulusoy TM1'de 474,277 ham, 576,246 ek puan alarak Bartın birincisi ve Türkiye 12.'si olmayı başardı. TS1-TS2 ve TM1-TM2-TM3 puan türlerinde de en yüksek puanı alarak Bartın birincisi ve Türkiye 12.'si olan Münevver Ulusoy başarısında emeği bulunan okulu Anadolu Öğretmen Lisesi'ne, FEM dershanesi öğretmenlerine, desteklerinden dolayı ailesine teşekkür etti. Elde edilen başarının haklı gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten FEM Dershanesi Müdürü Cemil Akbaş, LYS'nin uzun bir maraton olduğunu bu maratonda sabırlı ve yoğun bir çalışma sezonu geçirdiklerini söyledi.

FEM dershanelerinin dokümanlarının ve kaliteli öğretmen kadrosunun, birebir danışmanlık sisteminin başarıyı getirdiğine dikkat çeken dershane Müdürü Cemil Akbaş, bu yıl bütün sınavlarda birinciliklere imza atan öğrencilerini, bu başarıda emeği geçen öğretmen ve velilere teşekkürü borç bildiklerini söyledi. TM'de Bartın'ın Türkiye 4.'sü olduğunu açıklayan FEM Dershanesi Müdürü Cemil Akbaş Bartın'ın 81 il içinde başarılı iller sıralamasında yer almasında katkıları olduğu için de mutlu olduklarını sözlerine ekledi. LYS Bartın birincisi ve Türkiye 12.'si olan Münevver Ulusoy idealinin Türkiye'nin en iyi Hukuk Fakültesinde öğrenim görmek olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 16:46:01
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 14:31:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?