17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

'Festivalde çok yol aldık'

Bartın'ın Ulus ilçesinde her yıl düzenlenen Ulus Doğa Festivalini değerlendiren Ulus Belediye Başkanı Hüseyin Ulus, belediye olarak asli görevlerinin yanında, sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda da hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.

8- 9-10 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Ulus Belediyesi 10. Doğa Festivali bir çok sanatçı ile değişik etkinliklere sahne oldu.

Ulus halkının festival etkinliklerine destek vermesi, belediyenin asli görevlerinin yanında kültür ve sanat etkinliklerine de önem verdiğini ortaya çıkarttı.

Ulus Belediye Başkanı Hüseyin Ulus amaçlarının, kültür ve sanatsal faaliyetlere daha fazla yer vermek olduğunu söyledi.

Ulus, "Bu yıl 10. festivali düzenliyoruz. Cumhuriyet alanında bir kamyonun üzerinde sahne aldığımız, yerel sanatçılarımızla düzenlediğimiz festivalde çok yol aldık. O günkü isteklerin doğrultusunda elimizden geldiğince her sene bir önceki yıldan daha fazlasını yaptık. İmkanlarımızı zorladık. Belediye olarak artık klasik belediyecilik anlayışından çıktık, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda hizmet vermeye başladık. Benim amacım ve ilkem bunu hayata geçirmek oldu. Başarılı olduğumuzu da eminim. Demek ki bu alanlarda başarılı oluyoruz. Katıldığınız ve destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu kadar kalabalığı görmek bizi memnun ediyor. İyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Ulus Belediye Başkanı Hüseyin Ulus, önümüzdeki yıl yapılacak olan festivalde ulusal ve uluslar arası tanıtımın yapılması adına da çalışmalar yapacaklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2008 Pazar 16:26:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?