17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Festivalde Sinan Özen rüzgarı

Ünlü şarkıcı Sinan Özen, 26. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali etkinlikleri kapsamında sahne aldığı Bartın'da söylediği birbirinden güzel şarkılarla coşturdu.


26. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali etkinliklerinde sahne alan ünlü şarkıcı Sinan Özen, hareketli şarkılarıyla Bartınlıları yerinde oturtmadı. Sinan Özen'i dinlemek için Cumhuriyet Meydanı'na akın eden binlerce Bartınlı, sanatçının söylediği şarkılarla mest oldu. Bir ara sahnede ut eşiğinde romantik parçalarını seslendiren sanatçıya Bartınlılar da eşlik etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sinan Özen'e, Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel tarafından bir sepet çilek, Bartın çektirmesinin maketi ve üzerinde Bartın Belediyesi'nin amblemi bulunan porselen bir tabak hediye edildi.


Bartın'da moral bulduğunu belirten sanatçı Sinan Özen, aracına binerken oluşan izdiham sebebiyle zor anlar yaşadı.

..
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2008 Cumartesi 02:14:50
Güncelleme :1 Temmuz 2008 Salı 16:52:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kadir yavaş IP: 78.163.227.xxx Tarih : 19.10.2008 22:40:33

sinan abi müzik hayatında çok başarılısın 1989'dan beri bi fiil aralıksız olarak seni dinliyorum kulaklarımı müziğe senin ilk albümlerinden rüyalarım olmazsa ile açtım 12 yaşında müziğin ne olduğunu bu albümle öğrendim ve seni örnek almış bir udiyim tanışmak ve uduma imzanı almak ,bu zamanı sabırsızlıkla bekliyorum.Abi hayatıma bir mana olarak hani isimli parçan yıllardır yerleşti ve o parça benim acizane mazimin marşı haline geldi seni seviyordum şimdi çocuklarımda seviyor sen bizim ailemizden birisisin.Başarılar diliyorum