17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Fimli diş sağlığı kontrolü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Bartın Belediyesi'nce Kapalı Otopark'ta diş sağlığı taraması ve çizgi film gösterisi ile Halk Eğitim Merkezi salonunda "Çocuk Korosu" konseri yapıldı.


Etkinler kapsamında Kapalı Otopark'ta 8-10 yaş arası 250 çocuğa diş sağlığı taraması yapılırken, çocuklara sponsorlar aracılığı ile diş fırçası ve diş macunu hediye edildi. sponsor bir diş macunu ve fırçası firması tarafından hazırlatılan, "Diş Krallığını Kurtaralım" isimli çizgi film de çocukların izlenimine sunuldu.

23 Nisan etkinlikleri içerisinde akşam Halk Eğitim Merkezi salonunda Bartın Belediyesi Çocuk Korosu konser verdi. Konseri Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Hayrettin İmren, Belediye Başkanı Ahmet Altıntel'de izledi. Kemal Kocamanoğlu yönetiminde 16 şarkı seslendiren koro büyük alkış aldı.


Konserin ikinci bölümünde koroya Bartın Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyelerinden oluşan bir oda orkestrası da eşlik etti.

iha
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 16:27:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?