18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Futbol sahasına 300 bin YTL ödenek

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın'daki amatör spor kulüplerinin maçlarını yaptığı Ömertepesi Futbol Sahası'na suni çim, soyunma odaları ve aydınlatma için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünden 300 bin YTL. ödenek çıkardıklarını, çıkarılan bu ödenekle ihale hazırlığının ardından Ömertepesi Sahası'nın en kısa süre içerisinde düzenlenerek spor kulüplerinin hizmetine hazır hale getirileceğini söyledi.


AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'da amatör spor kulüplerinin desteklenmesi amacıyla ödenek çıkartılması konusunda girişimlerde bulundu. Milletvekili Ömertepesi Futbol Sahasına suni çim, soyunma odaları ve aydınlatma için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünden 300 bin YTL ödenek çıkardıklarını ifade etti. Çıkarılan bu ödenekle ihale hazırlığının ardından Ömertepesi Sahası'nın en kısa süre içerisinde düzenlenerek spor kulüplerinin hizmetine hazır hale gelecek. Milletvekili Yılmaz Tunç, Arıt Belediyesi'ne Kapalı Spor Salonu yapımı için de Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünden 120 bin YTL. ödenek çıkardıklarını, Arıt'ta kapalı spor salonuna acil ihtiyaç olduğunu, spor salonunun yapılması ile Arıt'taki okullarda öğrenim gören öğrencilerin Beden Eğitimi derslerini yapabilecekleri bir salona kavuşmuş olacaklarını söyledi.


HASANKADI BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ İÇİN 120 BİN YTL
AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Hasankadı Belediyesi'ne sentetik çim yüzeyli futbol sahası, soyunma odası ve tribün yapımı için de Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nden 120 bin YTL. ödenek çıkardıklarını belirterek, "Hasankadı'daki gençlerimizin spor yapabilecekleri çok güzel bir tesisin yapılmasını sağlıyoruz" dedi.
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kumluca Yatımı İlköğretim Bölge Okulu'nun futbol sahasının yapımı için ise Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünden 120 bin YTL. ödenek çıkardıklarını belirterek, Kumluca YİBO'ya yapılacak olan futbol sahası ile önemli bir ihtiyacın giderileceğini söyledi.

..
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2008 Cumartesi 13:56:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?