22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Galericiler ile toplantı yapıldı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın kent merkezinde faaliyet gösteren ikinci el araç alım satımı yapan galericiler ile toplantı düzenledi.


Bartın Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz, Esnaf Odaları Başkanı Sabri Tutum, Şoförler Odası Başkanı Sinan Amasralı, Belediye Yazı İşleri Müdürü Erol Demirkoparanoğlu, Ruhsat ve Denetim Müdürü Coşkun Altay, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İnşaat Teknikeri Metin Doğruöz ile ikinci el oto galericileri katıldı.

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü'nün ikinci el oto galerileri hakkındaki 19 Temmuz 2008 tarihli genelgesinin görüşüldüğü toplantıda konuşma yapan Belediye Başkanı Cemal Akın "İlgili genelge gereği ikinci el oto galerilerinin yerleşim alanı dışına taşınması gerekmektedir. Ben esnaflıktan gelen bir belediye başkanıyım.

Kimsenin mağdur olmasını istemem. Bu konuda fikir alışverişi yapacağız ve yasalar çerçevesinde ortak kararlar alacağız" dedi.
İkinci el oto galerilerinin yerleşim yerleri dışında kalan Toptancılar Sitesi, Atılım Kooperatifi, Şehirlerarası Otobüs Terminali veya Kamyoncular Kooperatifi mevkilerine taşınabileceği yönünde öneriler sunulan toplantıda, genelge doğrultusunda çalışmalar yapılması ve alternatif alanların araştırılması kararı alındı.
 

İha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 20:04:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?