22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Gazeteciler sordu adaylar cevapladı

Bartın'da 6 partinin belediye başkan adayı Bartın Televizyonu'nda yayınlanan "Gündem" programında Bartın'daki gazetecilerin sorularını yanıtladı. Programda gazeteciler Bartın'ın sorunlarını, Bartın'da yaşayan seçmenlerin istekleri ve adayların projelerini sordu, adaylar yanıtladı.

Bartın Televizyonu'nda Haber Müdürü Ayhan Acar tarafından hazırlanıp sunulan "Gündem" programının konukları Bartın'daki 6 partinin belediye başkan adayları oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Belediye Başkan adayı Cemal Selim Karakaş, Demokrat Parti (DP) Bartın Belediye Başkan adayı Ahmet Altıntel, Demokratik Sol Parti (DSP) Bartın Belediye Başkan adayı Sezar Karaca, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Belediye Başkan adayı Cemal Akın, Saadet Partisi (SP) Bartın Belediye Başkan adayı Fikret Ercan, 5 saat süren ve gazeteciler Mustafa Ahmet Oktay, Hasan Önder, Selim Bostancı ve Halil Tekin'in sorularını sorduğu Gündem programında soruları yanıtladı.

Gazeteciler adaylara, Kentsel Dönüşüm ve Yalı Projesi, Bartın Üniversitesi ve kente yansımaları, trafik sorunu, kültürel etkinlikler, taksi dolmuş, imar ve imar planları, kentin tanıtımı gibi soruları sordu. Ayrıca program yöneticisi Ayhan Acar, Bartınlı seçmenlerin sms ve mail yoluyla yolladığı bazı soruları da adaylara sordu. Adaylar sorulan soruları yanıtlarken, bazen de birbirlerini eleştirdi. Programın sonunda ise adaylar ve gazeteciler birlik ve beraberlik mesajları verdi. Program sonrasında ise seçmenler adaylarının projelerini ve performanslarını değerlendirecek.

Programda yaklaşık 20 kişilik ekip görev alırken, program sırasında Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Güvenlik ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Ayrıca program sırasında programa katılan adayların partilerinin temsilcileri de programı televizyonda kurulan dev ekranlardan izledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2009 Pazar 23:57:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?