22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Gazetecilerden fotoğraf sergisi

Bartın Gazeteciler Derneği (BGD) 1-3 Haziran tarihleri arasında Bartın Çilek Festivali Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında, "Fotoğraf Karelerine sığmayan haberler" konulu fotoğraf sergisi açacak 

Bartın Gazeteciler Derneği tarafından yapılan açıklamaya göre, 25. Bartın Çilek Festivali Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında haber fotoğraflarından oluşan karma sergi açılacağı belirtildi. Dernek Başkanı Ahmet Oktay, amaçlarının Bartın Belediyesi tarafından yapılan ve geleneksel hale gelen Çilek Festivali Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamındaki kültürel faaliyetlere destek olmak olduğunu ifade etti. Oktay,"Geçtiğimiz yıllarda da belediye ile ortaklaşa etkinliklerde yer almıştık. Gazeteciler olarak kültüre ve sanata verdiğimiz önem ve değeri sürdürmeye devam edeceğiz. Bu tür etkinlikler, gazetecilik mesleğinin zor şartlar altında nasıl yapıldığını gösterdiği gibi, meslektaşlarımızın ve yerel yöneticilerin bir arada olmasını da sağlamaktadır" dedi. 

En az 50 resimden oluşan fotoğraf sergisinde Bartın'da yapılan haberlerdeki konular anlatılmaya çalışılacak. Sergi sonrasında, sergide yer alan fotoğrafların satılarak elde edilen gelirin eğitime katkı oluşturması sağlanacak.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2007 Perşembe 10:09:37
Güncelleme :3 Mayıs 2007 Perşembe 10:17:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?