22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Gazze çocukları için el ele

Gazze'de yaşanan savaştan etkilenen çocukların ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacıyla Bartın Belediyesi tarafından "Etli Pilav Günü" yapılacak.


Bartın Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, "Gazze Çocukları İçin El Ele" sloganı ile yapılacak olan Etli Pilav Günü'nün 23 Ocak 2009 Cuma günü saat 12.00'de Hükümet Caddesi Eski Belediye önünde gerçekleştirileceği bildirildi. Etkinlik hayırsever esnaflar Dinçer Çavuşoğlu, Recep Sarıgül, Aydemir Toksöz, Semih Kaptan, Hasan Ufuk, Zeyyin Sakareisoğlu, Yaşar Bahçıvan, Yüksel Özkan, Yusuf Aldatmaz ve Doğan Demirok'un katkılarıyla düzenlenecek.


Etli Pilav Günü ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, "Gazze'de yaşanan savaştan en çok çocukların etkilendiğini görüyoruz. Sevgi ortamında büyümesi gereken çocuklar ne yazık ki savaşın ortasında kaldı. Biz de Bartın Belediyesi olarak, savaş mağduru Gazze'li çocuklara bir nebze de olsa yardım eli uzatabilmek amacıyla bu etkinliği düzenledik. Buradan elde edilecek gelir ile yardım yapılacak. Katkı veren tüm hayırsever esnaflarımıza ve Bartınlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 14:43:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YAĞMUR ALGAN IP: 85.107.142.xxx Tarih : 22.01.2009 18:49:53

ya çoook yazık onlar a çook yazık daha onlar meslek sahibi olcaklar vallahi gerekirse hapimiz savaşmaya hazırız