15
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Gençlik korosu yarışmalara hazır

BELEDİYE HALK MÜZİĞİ GENÇLİK KOROSU YARIŞMALARA HAZIR

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığının İstanbul'da düzenleyeceği Türk Halk Müziği Grup yarışmasına Bartın'ın Kozcağız Belediyesi ekibi de katılacak.

Kozcağız Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, "Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığının 5 Aralık 2009 Cumartesi günü İstanbul Burhan Felek Spor Kompleksi Atatürk Konferans salonunda düzenlenecek olan Kamu Kurum Kuruluş ve Dernekler arası Türk Halk Müziği Grup Yarışmasına Bartın'ı temsilen katılacak olan Kozcağız Belediyesi Gençlik Korosu Solistleri son hazırlıklarını tamamladığı bildirildi. Faaliyetlerini Belediye bünyesinde 1 yıldır başarı ile devam ettiren koro elemanları yarışmalar için gün sayıyor. Belediye Başkanı Başkan Mustafa Karaman, "Gençlere her zaman destek vereceğim. Gençler İstikbalimizdir. Ayrıca Kozcağız'a bir gençlik merkezi kurulması çalışmalarını da devam ettiriyoruz" dedi.

Grup yarışmalarında dereceye kalan solistler Türkiye finallerine katılmak üzere 19 Aralık 2009 tarihinde Zonguldak'a gidecek. Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Türkiye'nin birçok büyük İlçesinde daha büyük imkanlar varken, kısıtlı imkanlarla belde de faaliyete katılan ve Kozcağız'ın adını duyuran gençlere başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 11:15:05
Güncelleme :2 Aralık 2009 Çarşamba 11:23:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?