22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Göçer ve Sayan konser verecek

27. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali etkinleri kapsamında sanatçılar Ferhat Göçer ile Seda Sayan konser verecek.


29 Mayıs 2009 günü yapılacak olan Milli Piyango Çekilişi'nin ardından Atatürk Stadyumu'nda Ferhat Göçer sahne alacak. Etkinlikler kapsamında festivalin son akşamı Atatürk Stadyumu'nda Seda Sayan da Bartınlılarla buluşacak. Festival çalışmalarını sürdüren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ferhat Göçer ve Seda Sayan konserleri ile ilgili sözleşmeyi imzaladı. İstanbul Ajans Organizasyon firması yetkilisi Sedat Çakır ile birlikte sözleşmeye imza atan Başkan Cemal Akın, "Bartınımızın geleneksel festivalini bu yıl daha bir görkemli etkinlikler ile hazırlıyoruz. Milli Piyango'nun 29 Mayıs çekilişi Bartın'da gerçekleşecek. Festival programı bu hafta kesinleşecek. Bartınlı sanatçımız Sevcan ile konser sözleşmesi imzalamıştık. Şimdi de Ferhat Göçer ve Seda Sayan konserleri için sözleşme yaptık. Değerli firma ve kurumlarımızın destekleri ile festivalimizi kentimize yakışır şekilde yapacağız" dedi.


Bartınlılar da her yıl geleneksel hale getirilen ve ulusal ve uluslararası boyut kazanan festivalde sahne alacak sanatçıları merakla bekliyordu.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 10:29:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?