17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Göçü geri döndüreceğiz!

BARTIN'IN GÖÇÜ GERİ DÖNDÜRÜLECEK

Halkın Sesi Partisi (HAS) Bartın Milletvekili adayı Harun Gündoğan, Bartın'da iş sahalarının oluşturularak göçün geri çevrileceğini belirtti.

HAS Parti Bartın Milletvekili adayı Harun Gündoğan, projeleri hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Bartın'da yıllardır devam eden göçün engellenmesine yönelik projelerinin olduğunu belirten Harun Gündoğan, "12 Haziran seçimlerinde milletvekili olarak seçilsem de seçilmesem de 24 saat halkımın yanında olacağım Bartın'da vermiş olduğum vaatler seçilirsem bana sorulsun ama seçilemez isem de diğer siyasi partilerin vaatlerini tutup tutmadığını görmek ve halka verilen sözlerin yerine gelip gelmediğinin takipçisi olacağım. Milletvekili seçilsem de seçilmesem de Bartın'da halkımın yararına derlerine çözüm bulmak sorunlarını dinleyebilmek için ofisim 13 Haziran'dan itibaren 365 gün 24 saat açık olacaktır. Seçim sürecinde halkın yanında olan seçimden sonra halktan kopan Bartınlı olmayacağım. Amaç Bartın'a hizmet Bartınlıya hizmet olmalıdır. Has parti olarak 2023 vaatleri 'fındık 9 lira, süt 1 lira, evde oturana 800 lira' diye boş vaat vermiyoruz. En büyük vaadimiz 75 milyonu birleştirmek, bütün hale taşımak olacaktır. Bartın'da boş vaatler veren olmayacağız. Önce Bartın'da göçü durdurmak, gitmiş olan göçü geri döndürmek olacaktır. Bartın'ı ekonomik, kültürel, sportif ve turizm açısından en üst noktaya taşımak olacaktır. HAS Parti gerçekten doğdu, güneş gibi ülkemizin üzerine. Bunu da net olarak Bartın'daki yapmış olduğumuz anketlerden görebiliyoruz. Gözün aydın Türk milleti. Gözünüz aydın Bartınlı hemşerilerim. Çünkü 13 Haziran Has Parti İktidarı ile sorunlar çözülecek, 75 milyon insan bir bütün olacaktır" dedi.

HAS Parti Bartın Milletvekili adayı Harun Gündoğan, "12 Haziran seçimleri önce ülke ve Bartın genelinde siyaset üslupları davranışları gerçekleri göz önüne seriyor. Özellikle Bartın'da değişik yerlere asılan siyasi partilerin tanıtım ve reklamlarının başkaları tarafından yırtıldığı karalandığı görülmekte. Bu tamamen yanlış bir durumdur. Çünkü bu afiş ve reklamları asmak için insanlar zaman ve emek harcamaktadırlar. Bu fikrim kesinlikle 'HAS Parti afişleri zarar gördü' anlamında değil. Bartın'ın değişik yerlerinde tür afişlerin zarar gördüğünü gördüm. HAS Parti afişleri zarar görmemesine rağmen bu fikrimi söylüyorum. Bu tür davranış ve hareketlerde bulunmak, biz Bartınlılara yakışmadığını düşünmekteyim. Genel olarak STK'lar ve tarafsız olması gereken kurumlara da baktığımızda siyasi rengini de resmen belli etmektedirler .Hiç bir siyasi parti hiçbir STK kurumunu ve halkın ortak paydası olan kurumları siyasete alet edemez. Hiç bir STK ve basın da siyasi renk olarak fikir ve düşüncelerini beyan etmemelidir. Devlet kurumunda çalışan bir devlet memuru arkadaşımız dahi olsa hükümetten ve ya muhalefet partisinden çekindiği için resim karelerine dahi girmekten çekinmektedirler. Bu tür anlayış yanlıştır. Ama devlet dairesinden bir görevli siyaset için istifa edip seçilemeyince de tekrar geri görevine dönüyor maalesef" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2011 Çarşamba 11:40:00
Güncelleme :1 Haziran 2011 Çarşamba 23:11:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?