16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Göğüs Hastanesi açıklaması

Bartın Göğüs Hastalıkları Hastanesinin kapatılması iddiaları üzerine açıklama yapan AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, Göğüs Hastalıkları Hastanesinin kapatılmayacağını, Devlet Hastanesinin olduğu alanın Sağlık Kompleksi olarak planlandığını söyledi.


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, Bartın Göğüs Hastalıkları Hastanesinin kapatılması iddialarının dğruyu yansıtmadığını söyledi.

Devlet Hastanesinin gün geçtikçe genişlediğini belirten AK Parti İl Başkanı Ulupınar, "Devlet Hastanesinde yeni bölümler, poliklinikler ve laboratuar kuruldu. Devlet Hastanesinin olduğu alan sağlık kompleksi olarak düşünülen alandır. Göğüs Hastalıkları Hastanesinin kapatılması durumu yok. Kışın tam kapasiteyle çalışıyor. Düşüncemiz Bartın halkına en iyi hizmeti sağlamaktır. Yazın bu hastanemizin neden yüzde 85'i boş kalsın. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti sağlamaktır" dedi.


AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, Bartın Devlet Hastanesi acil bölümünün de geliştirmek için çalışmalara başlanıldığını ifade etti.
 

İha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 12:49:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?