17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Gönüllüler bilgilendiriyor

TOPLUMSAL DESTEK GÖNÜLLÜLERİ BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Bartın'da Toplumsal Destek Gönüllüleri (TGD) tarafından yürütülen proje kapsamında Abdipaşa Beldesinde Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Sosyal destek projesi çerçevesinde bilgilendirme toplantılarına Abdipaşa İlköğretim Okulu ile devam eden Toplumsal Destek Gönüllülerinin düzenlediği toplantıya; Toplumsal Destek Gönüllüleri Başkanı Emine Küçük, Tarım İl Müdürlüğü'nden Gıda Yüksek Mühendisi Vildan Gençer ve Ziraat Mühendisi Figen Kemik, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. İsmet Kavaklı, Sosyal Hizmetler Uzmanı Ufuk Kaya, Rehber Öğretmenler Özgür Özdemir ile Engin Şahin, SYDV Müdürü Neşe Emeksiz, Ulus Kaymakamı Ali Fuat Atik'in eşi Fulya Atik konuşmacı olarak ve 160 kişi de dinleyici olarak katıldı. Baro avukatlarından Semdal Çınçın ve Arzu Kaptan'ın mazeretleri nedeniyle katılamadıkları bilgilendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan TDG Başkanı Emine Küçük, "Devletle aranızda köprü olmak istiyoruz. Bu toplantıda en az birinizin sorununu çözmek, sorularınızı cevaplamak arzusundayız. Sizleri daha iyi tanımak, en güzeli sizlere aktarabilmek için gönüllü arkadaşlarımla sizlerle birlikte olmak istedik. Toplantımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor, dağıtılan anket formlarını doldurmanızı istiyorum" dedi.

Toplumsal Destek Gönüllüleri üyeleri tarafından katılımcılara, "Şiddet ve türleri, şiddete maruz kalındığında nerelere müracaat edilmesi gerektiği, çocuklara karşı anne baba tutumlarının çocuk gelişimine olan etkileri, aile hekimliği, obezite ile mücadele, yeterli ve dengeli beslenme, beslenmede 3 ana ve 2 ara öğünün önemi, çocukların kahvaltı yapmadan okula gönderilmemeleri, iyotlu tuz kullanımının insan sağlığındaki önemi, et ve et ürünleri ile sebzelerin muhafazası, zirai mücadelede nelere dikkat edilmesi gerektiği, engellilik ve nedenleri" konularında güncel bilgiler verildi.

TOPLUMSAL DESTEK GÖNÜLLÜLERİ BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR
TOPLUMSAL DESTEK GÖNÜLLÜLERİ BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2011 Perşembe 13:24:00
Güncelleme :13 Ocak 2011 Perşembe 14:22:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?