17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

GS'lilerin şampiyonluk kutlaması

Galatasaray'ın yurt içindeki şampiyonluk kutlamaları devam ediyor.

Bartın'daki Galatasaray taraftarları düzenlenen yemekte şampiyonluğu kutladı. Volkan, milli takımın Avrupa Şampiyonu olmasını istediğini belirtirken, geceye katılan herkese 74 numaralı formasını hediye etti.

Bartın Galatasaraylılar Derneği tarafından organize edilen yemekli gecede Galatasaray taraftarları doyasıya şampiyonluğu kutladı. Organizasyonu gerçekleştiren Ahmet Kasapoğlu, Hüseyin Yaman, Hüseyin Çetin ve Sefa Toksöz, Galatasaraylı futbolcu Volkan Yaman'ı şampiyonluk gecesine getirdi. Şampiyonluk gecesine katılan Volkan Yaman, Galatasaraylı taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Galatasaray'ın şampiyon olmasının mutluluğunu yaşadığını ve Bartın'da olmaktan memnun olduğunu söyleyen Volkan Yaman, "Herkese teşekkür ediyorum. Şampiyonluk kutlamaları çok güzel bir ortamda geçiyor. Bugün çok mutlu bir gün yaşadım. İnşallah tekrar memleketime gelir ve sizlerle birlikte olurum. Galatasaray'ın şampiyonluğu herkese kutlu olsun" dedi.

Galatasaraylı futbolcu Volkan Yaman, geceye katılan Galatasaray taraftarlarına sürpriz yaptı. Volkan, beraberinde getirdiği 74 numaralı yaklaşık 200 Galatasaray formasını taraftarlara hediye etti. Milli takımın Euro 2008'deki performansını da değerlendiren Volkan Yaman, "Türkiye çok iyi maçlar çıkarttı. Umarım Almanya'yı yeneriz. İnşallah Türkiye Avrupa Şampiyonu olur "dedi.

Galatasaraylı taraftarlar, şampiyonluk kutlamalarında, "Çıldırın" şarkıları ile coşarken, oyun havaları eşliğinde de göbek atarak şampiyonluğu doyasıya yaşadı.
Öte yandan Volkan Yaman, Bartın'da bölgesel yayın yapan Bartın Televizyonu tarafından yılın futbolcusu seçildi. Volkan Yaman'a ödülü şampiyonluk kutlamalarının yapıldığı gecede verildi.

.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 10:26:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?