17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Gülpembe İlköğretim'in OKS gururu

Ortaöğretim Kurumları Seçme Sınavı (OKS) Bartın biricisi ve Türkiye 691.'si Özel Gülpembe İlköğretim Okulu'ndan çıktı. Geçen yıl ki OKS sınavında da okul ortalamalarında her iki puan türünde il birincisi olan Bartın Özel Gülpembe İlköğretim Okulu'nda bu yıl da gelenek bozulmadı.

Sınavdaki 100 sorudan 98,7 net çıkaran Bartın Özel Gülpembe İlköğretim Okulu öğrencisi Kübra Bilgin 495.339 Türkçe-Matematik, 493.277 Matematik- Fen puanlarıyla Bartın birincisi oldu. Başarısının sırrını açıklayan OKS Bartın birincisi ve Türkiye 691.'si Kübra Bilgin çalışmadan, ter dökmeden başarının asla elde edilemeyeceğini vurgulayarak başta ailesine, şimdiye kadar ki eğitim sürecinde kendine emek veren öğretmenlerine, kendisini mezun ederek OKS Bartın birincisi olmasında büyük pay sahibi olan Bartın Özel Gülpembe İlköğretim Okulu öğretmen ve idarecilerine teşekkür etti.

Kübra Bilgin öğrencilere düzenli ve disiplinli bir çalışma programında eğitimlerini sürdürmelerini tavsiye etti. Asım Eğitim Hizmetleri Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Berkan Çetinarslan OKS Bartın birincisi ve Türkiye 691,'si olan Kübra Bilgin'in başarısından büyük mutluluk duyduklarını anlatarak öğrenciye başarısından dolayı Lap top bilgisayar hediye etti.

OKS Bartın üçüncüsü Yavuz Yıldız'a da dijital fotoğraf makinesi hediye edildi. 2008 OKS' de okullarından 42 öğrencinin ter döktüğünü açıklayan Bartın Özel Gülpembe İlköğretim Okulu Müdürü Muzaffer Bozkurt okullarında kaliteli, özverili ve fedakarca verilen eğitimin karşılığının Bartın birinciliği ve Türkiye dereceleri alarak başarının perçinlendiğine işaret ederek başta aileler olmak üzere başarılı olan öğrencilere müteşekkir olduklarını söyledi. OKS Bartın Birincisi Kübra Bilgin'in velisi Aydın-Fatma Bilgin çifti ise çocuklarıyla gurur duyduklarını, başarıda okul idareci ve öğretmenlerinin büyük rolü olduğunu, başarı için düzenli ve planlı çalışılması gerektiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2008 Cumartesi 16:54:05
Güncelleme :12 Temmuz 2008 Cumartesi 17:00:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?