17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Güzellerin eleme heyecanı

GÜZELLİK YARIŞMASI FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

Geleneksel hale gelen ve bu sene 28.'si gerçekleştirilecek olan Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen güzellik yarışmasının ön elemesi yapıldı.

Bartın Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Çilek Festivalinde düzenlenen güzellik yarışmasının finalistlerinin belli olduğu açıklandı. Son müracaat tarihi 10 Mayıs olan güzellik yarışmasına 33 aday başvurdu. Arzu Gülbezer, Halime Avcı, Seçil Özkan, Şadiye Güneş, Aykan Sağ, Emircan Sucu, Hakan Çınar ve Sevgi Salcı'nın jüri olarak görev aldığı ön elemeye, 26 aday katıldı. Finalistlerin belirlendiği ön elemede fiziki güzellik, diksiyon, estetik ve koreografiye uyumları göz önüne alındı. Jürinin yaptığı puanlama neticesinde Gülsüm Hızoğlu, Sinem Karademir, Meltem Kabasakal, Tülay Hamer, Ayla Çetin, Pınar Arabacı, Sibel Cansu Bal, Seda Karaibrahimoğlu, Pembegül Dal, Merve Aktaş, Yelda Çetin ve Fatma Yalçın finalist oldu.

28 Mayıs 2010 tarihinde gerçekleştirilecek olan güzellik yarışmasında birinciye bin lira, ikinciye 600 lira, üçüncüye 300 lira para ödülü verilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2010 Çarşamba 17:58:04
Güncelleme :12 Mayıs 2010 Çarşamba 18:46:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?