22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Halı saha turnuvası sonuçlandı

Bartın'da düzenlenen 27. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali etkinliklerindeki Çilek Kupası sona erdi. Turnuvada Kurumlarda Sütlüce İlköğretim Okulu, serbest kategoride ise Aladağ Spor şampiyon oldu.


Bartın Belediyesi, Bartın Kemer spor Kulübü ve Ali Yay Spor Kompleksinin katkılarıyla düzenlenen Çilek Kupası halı saha futbol müsabakaları sonuçlandı. 10 kurum, 23 serbest olmak üzere toplam 33 takımın katıldığı turnuvada, 88 karşılaşma oynandı. Serbest takımlarda Aladağ, Kurumlarda ise Sütlüce İlköğretim Okulu şampiyon oldu. Serbest kategoride gol kralı 30 golle Neşe Spordan Nail Türkan, Kurumlarda ise gol kralı 14 golle Sütlüce İlköğretim Okulundan Ümit Akyemiş oldu.


Halı Saha turnuvasında En Centilmen takım Serbest kategoride Sanko Barko Çimento, Kurumlarda ise Adalet Spor oldu. En iyi kaleci ödülü Serbest kategoride Karşıyaka Kalecisi, Kurumlarda ise Türk Sağlık Sen'in kalecisi oldu. Turnuvanın son maçını izlemeye gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin, şampiyon olan takımın sporcularını kutladı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 16:24:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?