22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Halil Işık görevden alındı

Bartın Valisi Halil Işık, Bartın'da daha önce görev yapan Vali İsa Küçük'ün görevden alınmasının ardından açtığı davayı kazanarak geri dönmesi üzerine görevden alındı.


Bartın Valisi Halil Işık, daha önce görevden alınan ve açtığı davayı kazanan İsa Küçük'ün mahkeme kararıyla görevine geri dönmesi üzerine görevden alındı. Bartınlılara yayınladığı mesajla veda eden Vali Işık, Bartın Valisi olarak 2 Ocak 2009 tarihinden bu yana görevi yürüttüğünü belirterek şunları söyledi: "Görevimden ve aranızdan 17 Ağustos 2009 Pazartesi günü saat 10:30 da pek çok yılların anlamını taşıyan derin hislerle ayrılıyorum. Bartın'da görev yaptığım süre içinde, şahsıma karşı göstermiş olduğunuz yakın ilginin sıcak hatırasını daima kalbimde taşıyacak ve sizleri anacağım. Bartın Valiliğim dönemi içinde, idarenin itibarı, otoritesi ve etkinliği ile tarafsızlığını korumak ve yüklendiğim kutsal hizmetin gerektirdiği tutum ve davranış içinde il yönetimine daha da etkinlik kazandırmak amacıyla hak ve adalet ölçülerinden ayrılmadan, halka, kamu menfaati ve hizmet gereklerine dayalı olarak, her kademedeki personelimizle birlikte en iyi şekilde hizmet verebilmenin gayreti içinde oldum."


Çalışmalarında en büyük rehberinin, Türkiye Cumhuriyeti yasaları, en büyük desteğinin Bartın halkı ve her kademedeki temsilcileri ile tüm kamu ve sivil toplum kurum ve kuruluşlarının görevlileri ve basın olduğunu anlatan Işık, sözlerine şöyle devam etti: "Bartın'da görev yaptığım süre içerisinde, görmüş olduğum yakınlığı, teşvik ve desteği yaşatmanın en güzel anısı olarak saklayacağım. Bundan sonra da sizleri sevgi ve saygıyla anacağım."
Bartın Valisi Halil Işık, tüm Bartınlılara gösterdikleri ilgiden dolayı gönülden teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 19:09:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?