15
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Hapkido Federasyonu'ndan İHA'ya ödül

Türkiye Hapkido Federasyonu, Amasra'da düzenlenen 1. Barış Akarsu Hapkido Şampiyonası boyunca yaptığı tarafsız habercilik sebebiyle İhlas Haber Ajansı (İHA) Bartın Muhabiri Mustafa Ahmet Oktay'a Federasyon Özel Ödülü'nü verdi.

Daha önce Türkiye'de 3 gazeteciye verilen Federasyon Özel Ödülü, bu kez İHA Bartın Muhabiri Mustafa Ahmet Oktay'a layık görüldü. Türkiye Hapkido Federasyonu Başkanı Şükrü Kınataş, İhlas Haber Ajansı'nın Bartın'ın Amasra ilçesinde gerçekleştirilen 1. Barış Akarsu Hapkido Şampiyonası sonrasında yaptıkları haberleri gerek ulusal, gerek yerel ve gerekse uluslararası medyaya taşıyarak önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti.

Kınataş, "İHA muhabirinin tarafsız olarak yaptığı haberler karşısında yaptığımız etkinliğin önemini hem uluslararası hem ulusal ve hem de yerel medyada herkes görmüş oldu. Dünya Hapkido Federasyonu Başkanımız Don Oh Choi ve Kore'den gelen heyette yapılan haberlerden dolayı duydukları memnuniyetlerini bizlere aktarmışlardır. Bu tür organizasyonlar Türkiye'nin ismini özellikle uluslararası arenada duyurmaktadır. Yaptığımız değerlendirme sonrasında Federasyon Özel Ödülü'nü İHA muhabiri Mustafa Ahmet Oktay'a vermeye karar verdik. Önce kurumunu sonra da kendisini kutluyoruz. Bundan böyle de yine tarafsız habercilik anlayışı ile uluslar arası arenada Türkiye'nin ismini duyuracak haberleri yapmasını diliyoruz" dedi.

Türkiye Hapkido Federasyonu Özel Ödülü'nü Federasyon Başkan Şükrü Kınataş'tan alan İHA Muhabiri Mustafa Ahmet Oktay ise, İhlas Haber Ajansı'nın tarafsız ve ilkeli haber anlayışı içerisinde görevini yerine getirmeye devam edeceğini belirtti. Oktay'a ayrıca üzerinde Barış Akarsu'nun resmi bulunan bir madalya da hediye edildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2007 Çarşamba 15:39:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?