17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

HAS Parti basınla buluştu

HAS PARTİ BASINLA BULUŞTU

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Bartın il yönetimi kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Cihangir Çiğ Köfte Salonu'nda düzenlenen basın toplantısına HAS Parti Bartın Kurucusu Mustafa Küçüktabak, partililer ve Bartın'da görev yapan basın mensupları katıldı.

Kahvaltı sonrasında açıklamalarda bulunan HAS Parti Kurucu İl Başkanı Mustafa Küçüktabak gündem ile ilgili açıklamalarda bulundu. Küçüktabak, "Bartınlı hemşerilerim. Maalesef farkındasınızdır ülkemizde oturduğu koltuktan kalkmayı sevmeyen siyasi liderler tek adamlığa giden yan bir çeşit padişahlığa krallığa giden kararlar almaya çalışmaktadırlar. İşte bu önemli anda tehlikeyi fark eden liderimiz, lekesiz, dürüst ve efendi insan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş önderliğinde Türkiye genelinde Halkın Sesi Partisi 18 gün kısa bir sürede ivedilikle kurularak teşkilatlanmıştır. Partimiz ülke genelinde tehlike arz eden her sorunu sizlerle paylaşmak, kamuoyu oluşturarak elini taşın altına sokmaktadır. Bizler önemli bir çoğunluğu fakirleştirilerek elini açıp bir damla kömür yardımı bir damla hizmet diye yalvaran ve hatta maalesef dilenciler durumuna düşürülen halkımız için buradayız ve işte sizlerde buradasınız. Vicdanı hür, mertliği mertlik insanlığı has olan Has insanların toplandığı HAS Parti 18 gün evvelinde de bana yetki belgemi, yani mazbatamı göndermiştir. Beni Bartın ili HAS Parti İl Başkanı olarak görevlendirmiştir. Tüm hemşerilerime Halkın Sesi Partisi Bartın İl Temsilciliği şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Geçtiğimiz Pazar günü Numan Bey beni Ankara'ya yanına çağırmıştır ve 'Mustafa'm seni siyasette çok zorlu bir yol bekliyor. Hazır ol. Unutma ki, arkandaki güç Mustafa isminin mübarekliğinden gelmektedir. Unutma ki, geçmiş tarihteki Mustafa'lar hep büyük insan güzel insan olmuşlar ve çok büyük zor işler başarmışlardır. Sende bir Mustafa sın önce ismine layık sonrada başarılı bir sahip ol. Hadi Bismillah' demiştir. Öncelikle eğitimi efendiliği dürüstlüğü bilgisi, her şeyi Prof. Dr. Numan Bey'in sadece yeni kurulmuş bir partinin değil, her rengi ile tüm ülkesini seven ve kabullenen yeni gelecek bir başkanın öğretileridir, hedefleridir" dedi.

HAS Parti Bartın Kurucu İl Başkanı Mustafa Küçüktabak, "Bizler Has Parti olarak, 'Yüzde 40 civarı oy hedefliyoruz' diyerek her zaman muhalefette kalmayı tercih ederek elini taşın altına sokmaktan kaçan ya da 'Yüzde 50'lerde ki bir oy bize yeter, lider oluruz. Halkın geri kalan yüzde 50'si bizden değiller. Onlar sizlerden' diyerek dışlayanlardan asla değiliz, olmamalıyız. Her rengi ile halkımızın yüzde 100'ün Başbakanı olan bir liderin partisinde mücahitler neferleriyiz" diye konuştu.

HAS PARTİ BASINLA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2011 Çarşamba 12:57:03
Güncelleme :16 Şubat 2011 Çarşamba 13:12:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?