17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Hastane dönüşü kazada can verdi

Bartın'da, hastaneye muayeneye giden karı kocayı hastane dönüşü meydana gelen trafik kazası ayırdı.

Kazada sürücü Ali Ergül hayatını kaybederken, eşi de rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hasteneye yaralı olarak götürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Bartın'ın Kozcağız beldesinde Ali Ergül (81) idaresindeki 74 AF 405 plakalı otomobil, plakası açıklanmayan başka bir araçla çarpıştı.

Rahatsızlığı nedeniyle eşini Bartın Devlet Hastanesi'ne götüren Ali Ergül, dönüşte meydana gelen trafik kazasında, olay yerinde can verdi. Kaza sonrası evredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, otomobil içerisinde bulunan eşi Saadet Ergül'ü ambulansla, tekrar Bartın Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulan Saadet Ergül'ün hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 13:43:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan şimşek IP: 88.245.120.xxx Tarih : 26.10.2008 16:53:36

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN ENİŞTEM OLUR HALAMA DA ALLAHTAN ACIL ŞİFALAR DİLİYORUZ KAZAYA SEBEBİYET VEREN ARACIN DAHA ÖNCEDE AYNI YEREDE 2 KAZAYA SEBEBİYET VERDİYİ VE BU ADAMA DUR DİYECEK BİR YETKİLİ YOKMU DAHA KAC CAN YAKACAK BU ADAM.