22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Hattat çiftçinin yüzünü güldürecek

Hattat Holding şirketlerinden Hattat Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tüm Türkiye'yi kapsayacak olan ve çiftçilere yönelik olacak "Üretim Tesisleri ve Ürünlerin Tanıtım" ziyaretleri Trakya Önder Çiftçiler projesi ile başladı.


Geçtiğimiz son 3 haftada 3 grup olarak toplamda 85 büyük çiftçi fabrikayı ziyaret etti. Çiftçiler üretim tesislerinin gezilmesi ve traktörlerin tanıtılmasından sonra, tesisi görmekten mutluluk ve gurur duyduklarını belirtti. Çiftçiler, "Gerçekten yerli üretim yaptığınızı şimdi daha da iyi anlıyoruz.

Traktörleriniz teknolojik ve çok verimliler" dedi. Hattat A, Hattat H olarak markalaştırılan yüzde yüz kendi projeleri olan yerli traktörlerinin üretimlerinin yanında, 100 HP ye kadar olan Finlandiya patentli VALTRA A serisini ve Massey Ferguson serilerini ihracata yönelik imalatlarını da gerçekleştiriyor. Yerli traktörler ekonomik modellerden başlayarak, tüm talepleri karşılayacak en modern sistemlerle donatılmış 45 - 380 HP güç aralıklarına sahip motorlarla donatılmış çok seçenekli traktör yelpazesini tüm çiftçilerin kullanımlarına sunuluyor.


Hattat Tarım A.Ş Genel Müdürü Zekai Kutan, 2009 yılını "Tanıtım Yılı" ilan ettiklerini belirterek, her çiftçinin ve halkın yerli üretim yapan ve ülkeye mal olmuş bu tesislerin görebilmesini arzu ettiklerini söyledi. Kutan, "Gerçekten ürünlerimizle ve kalitemizle gurur duyuyoruz. Kalitemizin gerçeğini, ihraç ettiğimiz traktörleri kullanan ve gören ülkelerden aldığımız müşteri memnuniyetlerinden de görüyoruz. Bu açıdan tüm çiftçilerimize bol mahsul ve kazanç getirmesi dileklerimizle traktörlerimizi denemelerini, görmelerini ve almalarını öneriyoruz. Bizim kapımız her zaman açık, isteyen çiftçimiz ya da halkımız tesislerimizi görebilirler" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 14:17:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?