17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Hattat Holding 100 işçi aldı

Hattat Holding HEMA Endüstri A.Ş. Batı Karadeniz Enerji Üssü Projesi kapsamında sürdürülen çalışmalar kapsamında Bartın'dan 100 işçiyi bünyesine kattığını açıkladı. 

Hattat Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, Bartın Merkez, Amasra, Kurucaşile ve Ulus'tan 50 işçinin HEMA Endüstri A.Ş.'ye işbaşı yaptığı, son 1 ay içinde Türk işçisi sayısında 100 kişilik artış olduğu bildirildi. Hattat Holding Enerji Grubu HEMA Endüstri A.Ş. Bölge Müdürü Mustafa Altınkaynak, bölgede işsizliğe ve buna bağlı olarak göçe dur diyebilmenin yolunun yeni istihdam olanakları yaratmak olduğunu ifade etti. Tüm çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirten Altınkaynak, işçi alımlarının artarak devam edeceğini söyledi. Altınkaynak, "40 maden işçisi ve 10 teknik ekipten oluşan yeni alımlarla beraber HEMA Endüstri A.Ş. çalışmaları daha da hız kazanırken, 8 metre çapında bin metre derinliğinde olan kuyularda, yeni işe başlayan çalışanlarla şirketimizin hedefi olan yılda 5 milyon ton kömür çıkarmaya adım adım yaklaşılmıştır" dedi. 

Hattat Holding Enerji Grubu Hema Endüstri A.Ş. Bölge Müdürü Mustafa Altınkaynak, Batı Karadeniz Enerji Üssü Projesi kapsamında amaçlarının binlerce kişiye istihdam oluşturmak olduğunu söyledi.

...
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 14:07:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?