22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Hattat traktörler çiftçinin hizmetinde

Hattat Holding şirketler grubuna bağlı Hattat Tarım tarafından üretilen Valtra, Massey, Ferguson ve Hattat marka traktörlerin bayi sayısı çeşitli illerden gelen tekliflerle artırılıyor.


Hattat Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, 250 milyon Euro'luk traktör ihracatının ilk sevkıyatını Aralık 2008'de gerçekleştiren Hattat Tarım'ın, son olarak da Mersin ve Mardin illerinde bayilikler açtığı bildirildi.

Mersin'de Bilmot Bilgin Motorlu Araç Tarım Alet ve Ekipmanları Ltd. Şti. ve Mardin 'de Songurlar Tarım Ürünleri Pazarlama Sanayi'ye bayilik veren Hattat Tarım A.Ş.'nin yetkilileri bu çalışmaların hız kazanacağını bildirdi. İç pazarda 3 yıl içerisinde yüzde 10'luk bir paya sahip olmayı hedeflediklerini belirterek, üretiminde bulunduğu traktörleri Türk çiftçilerinin daha kolay ulaşmalarını sağlayarak hedeflerine daha da yaklaşacaklarını belirtildi.


Çiftçiler tarafından şimdiye kadar oldukça gelişmiş ve teknolojik bulunan Hattat Tarım'ın üretiminde bulunduğu Valtra, Massey Ferguson ve Hattat marka traktörlerin bayiliklerinin açılması ile Türkiye de hem daha geniş bir satış ağına sahip olunması, hem de daha fazla Türk çiftçisi ile buluşma imkanı sağlanması hedefleniyor

İha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 14:08:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?