17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Hayvan severler barınak istedi

Bartın Hayvan Severler Derneği, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Adalet Komisyonu Üyesi ve Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç'tan, başı boş köpeklerin korunması ve barınması için destek istedi.


Bartın Hayvan Severler Derneği üyeleri TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Ak Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç ile toplantı yaptı.

Toplantıya Bartın Hayvan Severler Derneği Başkanı Nevaz Küçükekşi ve dernek üyeleri katıldı. Hayvan Severler Derneği'nin ve Bartın ilinde hayvanların korunması konusundaki karşılaşılan sorunların tartışıldığı toplantıda dernek üyeleri, Milletvekili Yılmaz Tunç'tan hayvanların korunması ile ilgili olarak gerçekleştirdikleri çalışmalarda destek istedi. Hayvan Severler Derneği Başkanı Nevaz Küçükekşi, "Merhamet edin ki merhamet bulasınız" sözünden hareketle başıboş hayvanların korunması için çalışmalar yaptıklarını, ancak imkanlarının kısıtlı olması nedeniyle gerek Belediyeden, gerekse Özel İdare Müdürlüğü'nden bu konuda destek istediklerini söyledi.


TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ise, hayvanların korunması, başıboş hayvanların kısırlaştırılması ve barınak ihtiyacı konusunda gerek Belediye gerekse, İl Özel İdare olarak yapılması gerekenleri ilgili makamlara ileterek sorunlarının çözümüne yardımcı olacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 12:47:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?