17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Hayvanlara yem desteği

Kış aylarını gelmesi ile birlikte Bartın'da Kemer çayında yaşayan ördekler yiyecek bulamadığı için vatandaşlar tarafından yiyecek veriliyor.

Bartın'da Belediye Sosyal Tesisleri alt tarafından bulunan Kemer Köprü çayında bulunan ördekler kış aylarının gelmesi ile birlikte yiyecek bulmakta zorlanıyor. Yiyecek bulamayan ördeklere ise, hayvan sever vatandaşlar tarafından yiyecek verilerek karınları doyuruluyor.

Hayvan sever vatandaşlar, hayvanların kış aylarının gelmesi ile birlikte aç kalma tehlikesi ile karşı, karşıya kaldıklarını söyledi. Hayvan severler, "Kış ayları artık gittikçe etkisi göstermeye başlıyor. Bu da hayvanların yiyecek bulmasını engelliyor. Onun için bizlerde hayvanların aç kalmaması bakımında onlara yiyecek veriyoruz. Vatandaşlarımız da kış aylarında kapılarının önüne bir kap su ve yem koyarlarsa hayvanların aç kalmalarını engelleyebiliriz" dediler.

Sudaki ördeklerin yemlerine güvercinler de ortak oldu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2012 Çarşamba 16:24:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal yapincak IP: 77.177.219.xxx Tarih : 14.12.2012 15:47:44

bu arkadasi tebrik ederim yaptiyi gayet güselvede insancil yinede dikkat etmek gerek haliyle türkiyedeki  etfiyatlari bayayi yüksek bu ördekleri görenlerin avislari sulana bilir bunlari avlamak istiyenlere lütfen dikkat edelim almanyadan bartina selamlar