17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

HEMA'dan Amasra Gazetesi'ne ziyaret

Hattat Holding Hema Endüstri A.Ş Amasra Halkla İlişkiler Departmanı görevlileri Emre Tursun, Ömer Ak ve Banu Kaya, 31 Ekim 2008 tarihinde haftalık olarak yayın hayatına başlayan Amasra Gazetesi'ni ziyaret etti.


Hattat Holding Hema Endüstri A.Ş Amasra Halkla İlişkiler Departmanı görevlileri Emre Tursun, ziyarette, Hattat Holding Hema Endüstri A.Ş' nin Batı Karadeniz Mega Enerji Üssü projeleri kapsamında Zonguldak ve Amasra'da sürdürülen çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Tursun, "Biz, Hattat Holding Hema Endüstri A.Ş olarak tüm enerjimizi Türkiye'nin en büyük maden projesini kapsayan Batı Karadeniz Enerji Üssü Projeleri'ni hayata geçirmek için harcıyoruz.

Ülkemizin ihtiyaç duyduğu enerjiyi bu bölgede üreterek, ülkemizin enerjide dışa bağımlılığını en aza indirmeyi ve göç veren yöremizde istihdam sağlamayı hedefliyoruz. Yılda 21 milyon ton kömür ithal eden ülkemizde 500 milyon ton kömür rezervine sahip Amasra'da, HEMA Endüstri A.Ş. olarak ülkenin enerjisini üretecek, ülkemizi dışa bağımlılıktan kurtaracak ve bunun yanı sıra yöremizde göçü önleyecektir.

Hattat Holding Hema Endüstri A.Ş, Amasra'da Türkiye'nin enerjisine güç, yöre halkına ise istihdam olanakları sağlarken, ilçemizin büyük bir eksiğini dolduracak. Amasra Gazetesi'nin ise halkımızı doğru, tarafsız, objektif bir habercilik anlayışı ile aydınlatacağından şüphemiz yoktur. Gazetenin hazırlanmasında ve basımında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür eder, yayın hayatınızda başarılar dileriz" dedi.


Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Amasra Gazetesi çalışanları Hasan Aydın ve Tahsin Alaca, Hema Endüstri A.Ş Amasra halkla ilişkiler bölümü temsilcilerine teşekkür etti.

İha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 08:55:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?