17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Hema'dan Ata sporuna destek

HEMA'DAN ATA SPOR'UNA DESTEK

Bartın Valiliği himayesinde Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi tarafından, bu yıl 7. si düzenlenen ve HEMA Endüstri A.Ş' nin sponsor olduğu Karakucak Güreşleri, Bartın Atatürk Stadyum'unda gerçekleşti.

Hema Endüstri A.Ş Doğal Enerji Kaynakları Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz, geçmişten bu güne kadar neredeyse unutulmaya yüz tutmuş ata sporumuz olan güreşlerin şehrimizde yeniden canlanmış olmasından son derece mutlu olduğunu belirtip, bu duruma katkı sağlamış olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Sosyal faaliyetlerin öğrencilerin eğitim öğretim hayatında büyük önem arz ettiğini belirterek, sporcuların arasında büyük çoğunluğun küçük pehlivanlardan oluştuğunu söyleyen Mustafa Yılmaz, küçük yaştaki sporcularımızın ata sporumuz olan güreşe eğilimlerinin mutluluk verici olduğunu, küçük yaşta bu tür sosyal faaliyetlere eğilimi olan öğrencilerin eğitimlerinde de oldukça başarılı olacaklarını düşündüğünü belirtti. Özel şirketlerin bu tür çalışmalara büyük önem verilmesi gerektiğini ve bu tür sosyal sorumluluk projelerine desteğin artarak devam etmesi gerektiğini vurgulayan Mustafa Yılmaz, şirket olarak bu tür sosyal sorumlulukları son derece duyarlı bir şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Hattat Holding Enerji Grubu olarak yapmış oldukları yatırımlarda enerji alanında büyük projelere imza atarken bir taraftan da, eğitim - öğretim ve sosyal sorumluluk projelerine destekçi olduklarını ve bu tür sponsorluk çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Ekonomik boyutta Amasra'ya geldikleri günden bu yana bu tür projelerin en büyük destekçisi olduklarını söyleyen Mustafa Yılmaz, enerji yatırımlarında, çalışmaların devam ettiği ve ilerlediği sürece, yapılan bu dev yatırımların tamamlanması itibarıyla böyle projelere maddi açıdan daha fazla destekçi olacaklarını da belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 18:18:05
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 18:21:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?