17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

HEMA'nın ortağından bağış

HEMA'NIN ORTAĞI INTERNATIONAL POWER'DAN 50 BİN EURO'LUK BAĞIŞ

Hema Endüstri A.Ş.'nin kurmayı planladığı enerji santrali projesi ortağı İngiliz International Power şirketi sosyal sorumluluk projelerine birini daha ekledi. Şirket yönetimi Silivri Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi'ne 50 bin Euro bağış yaptı.

Dünya üzerinde 45 santral projesine imza atmış olan, Hema Endüstri A.Ş.'nin kurmayı planladığı enerji santrali projesi ortağı İngiliz International Power şirketi sosyal sorumluluk projelerine önem veriyor. Bunun göstergesi olarak da Silivri Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi'ne 50 bin Euro değerinde bağışta bulundu. Bu bağış kapsamında merkeze, 1 adet hasta nakil ambulansı, 1 adet öğrenci taşıma aracı, 1 adet uzay terapi ünitesi ve 1 adet fason iş atölyesi hibe etti.

Firmanın her yıl faaliyet gösterdiği ülkelerle gerçekleştirmiş olduğu sosyal çalışmalar kapsamında, Silivri Belediyesi tarafından hazırlanan projenin kabul edilmesiyle hibe edilen araç ve tedavi ünitelerinin devir teslimi gerçekleştirildi. Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleşen devir teslim törenine Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Selami Değirmenci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Silivri Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, belediye birim müdürleri, International Power Santral Müdürü Serdar Tüfekçi ve International Power Enerji yetkilileri, Hema Endüstri A.Ş. Yeni Projeler Direktörü Tolga Tonguç katıldı.

Toplantıya katılan Hema Endüstri A.Ş. Yeni Projeler Direktörü Tolga Tonguç, "Hema Endüstri olarak Batı Karadeniz Enerji Üssü Projelerinde birlikte yatırım yapacağımız International

Power şirketi ile sosyal sorumluluk projeleri yatırımlarına Bartın ve çevresinde de devam edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 17:12:05
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 17:43:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?