16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Herkes seçilenlerden hizmet bekliyor

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, "Belediye başkanı seçilenler, beş yıl görev yapacaklardır. Hizmet yaparak Türkiye ancak bir yerlere gelebilir" dedi.


Bartın AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaretinde yerel seçimleri değerlendiren Cemil Çiçek, seçimlerin geride bırakılması konusunda uyarıda bulundu. Yapılacak siyasetin ülkeye zarar vereceğini ifade eden Çiçek, "Türkiye seçimleri artık geride bırakmıştır. Türkiye'nin önünde önemli hedefleri var. Şu an belediye başkanı seçilenler, 5 yıl görev yapacaklardır. Hizmet yaparak Türkiye ancak bir yerlere gelebilir" dedi. Herkesin seçilenlerden hizmet beklediğini anlatan Çiçek, şunları söyledi: "Siyasetin, bu noktadan sonra Türkiye'ye hiçbir faydası olmaz. Hükümet olarak, Türkiye'nin hedeflerine ulaşmak için belirlediğimiz ana hedeflere ana başlıklara yöneldik."


Bakan Çiçek daha sonra partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Çiçek daha sonra Bartın Valiliği'nde bulunan TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın yanına geçti. Köksal Toptan ve Cemil Çiçek valilik ziyaretinin ardından Amasra ilçesinde yemeğe gitti. Yemeğin ardından Toptan ve Çiçek, karayoluyla Ankara'ya gidecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 15:15:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?