18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Hiperaktif komiser

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 163. yılı kutlama etkinliklerinde, 20 yaşındaki hiperaktif gence, Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından komiser kimliği verildi.

Bartın Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yılı kutlamalarında, toplum destekli polis hizmetlerinin tanıtılması ve yaygınlaştırılması için daha önce belirlenen 4 mahallede 4 aileyi ziyaret etti.

Polislerin ziyareti sırasında polisleri çok seven ve polis teşkilatının yaptığı tüm etkinliklere katılan 20 yaşındaki hiperaktif genç Korhan Çatalbaş da polislerden komiser kimliği istedi. Polisler durumu emniyet müdürüne bildirdi. Polisleri çok sevdiğini her fırsatta söyleyen Korhan Çatalbaş'ın isteği hemen kabul edildi.

Bartın Emniyet Müdürlüğü, Korhan Çatalbaş'a, mutlu olması ve dileğinin yerine gelmesi için üzerinde komiser yazılı ancak polislerin kullandığı kimliklerden daha farklı olan üzerinde gencin resmi bulunan tanıtım kartı verildi.

Komiser kimliğini alan Korkan Çatalbaş, "Bütün dünyalar benim oldu. Polisleri çok seviyorum. Polis olmak istiyorduk, şimdi komiser oldum. Bundan böyle suçluları ben de takip ettireceğim. Küçük çocukların uyuşturucuya alıştırılmaması için uğraşacağım" dedi.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 23:40:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?