15
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Hırsızlar, bu dükkana iyi dadandı

Bartın’da daha önce 5 kez soyulan elektronik eşya dükkanı, yine soyulmak istendi. İçeriye giremeyen ve camda parmak izlerini bırakan hırsızı aramak için polisler seferber oldu.

Daha önce 5 kez soyulan Bartın Merkez Demirciler Çarşısındaki İsmail Kara’ya (50) ait elektronik eşya dükkanı yine soyulmak istendi.

Bayram sebebiyle çarşıda fazla insanın bulunmadığını fırsat bilen kimliği belirsiz şahıs, elektronik eşya dükkanını soymaya çalıştı. İşyerinin giriş kısmında bulunan havalandırma penceresinden içeriye girmeye çalışan, ancak pencerenin küçük olması sebebiyle içeriye giremeyen hırsız kayıplara karıştı.

İşyerinin daha önce 5 kez soyulması sonrasında çeşitli önlemler aldığını belirten İsmail Kara, "Bu hırsızlara kilit dayanmıyor. Dükkanımın her tarafını demir parmaklıklarla ördüm. Hırsızlar kafasına koydumu yerin altından tünel kazar yine hırsızlığını yapar" dedi.

İşyerini temizlemek amacıyla gelen İsmail Kara, pencerenin açık olduğunu farkederek, polise haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler işyerinde araştırma yaparken, çalınan bir şeyin olmadığı anlaşıldı. Polisler penceredeki camda parmak izi bırakan hırsızı yakalama çalışmalarına başladı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2005 Pazar 17:37:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?