17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Hırsızlar kameraya takıldı

BARTIN'DA KUYUMCU SOYGUNU

Bartın'da, bir kuyumcu dükkanının kapısını kırarak soygun gerçekleştiren 3 şahıs güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Bartın'ın Hendekyanı Caddesi üzerinde bulunan Güven Kuyumculuk gece yarısı kimliği belirlenemeyen 3 kişi tarafından soyuldu. Gece yarısı gerçekleşen olayda, çevreyi gözetleyen 3 kişi kuyumcu dükkanının önüne geldi. 3 kişi daha sonra demir kapıyı levye ile zorlayarak açtı. İçeri giren hırsızlar içi altın dolu kasayı açmak için saatlerce uğraştı. Kasayı açmayı başaramayan 3 kişi, daha sonra tezgahın üzerinde bulunan 40 adet altın saati ve yine çekmecede bulunan 300 lirayı alarak kayıplara karıştı.

İşyerinin soyulduğunu ertesi gün gören Ali Rıza Yıldız, yaşanan olay karşısında şok oldu. Komşularının işyerinin kapısının açık olduğunu fark edip kendilerine haber verdiğini belirten Ali Rıza Yıldız, "İşyerine girmişler. Biz işyerinin soyulduğunu ertesi günü komşulardan öğrendik. İşyerine geldiğimizde kapının açık olduğunu gördük. Hemen polise haber verdik. Güvenlik kameraları kayıttaydı. Sonra izledik ve 3 kişinin işyerini soyduğunu tespit ettik. 3 kişi elini kolunu sallaya sallaya içeri girmiş.

Çelik kasayı zorlamış ama açamamışlar. Kasanın içindeki altınlara ulaşamamışlar. Tezgahın üzerinde bulunan 40 adet altın saat ve 300 lirayı alarak kayıplara kaçmışlar" dedi.

Olay Yeri İnceleme ekipleri, soygunun gerçekleştiği kuyumcu dükkanında inceleme yaptı. Kuyumcu dükkanını soyan 3 hırsızın güvenlik kamerasından habersiz kuyumcuyu soyarak kaçtığı anlaşıldı. Polis, güvenlik kameraları tarafından kaydedilen üç şahsın kimliklerini tespit etmeye çalışıyor.

BARTIN'DA KUYUMCU SOYGUNU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2010 Pazartesi 14:31:02
Güncelleme :13 Aralık 2010 Pazartesi 16:45:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?