18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Hobi bahçesi yer tespiti yapıldı

HOBİ BAHÇESİ YER TESPİTİ YAPILDI

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) faaliyet gösteren Kadın Girişimciler tarafından gündeme getirilen "Hobi Bahçesi" projesi kapsamında Bartın Belediyesi yer tespiti yaptı.

TSO Yönetim Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulunun Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaretleri sırasında sundukları hobi bahçesi projeleri, Başkan Akın tarafından memnuniyetle karşılandı. Belediye Başkanı Cemal Akın, Kadın Girişimcilerle birlikte proje için arsa tespiti yaptı. Başkan Akın, belediye sınırları içerisinde bulunan ve Bartın Belediyesi'ne ait Potbaşı mevkiinde bulunan arsanın hobi bahçesi için ideal bir alan olduğunu söyledi. Başkan Akın, "Bu alanın hobi bahçesi oluşturmak için çok elverişli olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple arsayı Kadın Girişimcilerimize, hobi bahçesi oluşturmaları için tahsis ediyoruz. Havalar elverişli hale geldiği zaman yine bizlere düşen, bizlerin yapabileceği, gücümüzün ve imkanlarımız yettiği noktalarda destek olmaya hazırız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Kadın Girişimciler Belediye Başkanı Cemal Akın'a, gösterdiği ilgiden ve verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2010 Pazartesi 17:54:02
Güncelleme :20 Aralık 2010 Pazartesi 18:01:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?