17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Hükümet konağı inşaatına ek ödenek

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın Hükümet Konağı inşaatı için 1 milyon YTL. ek ödenek çıkardıklarını belirtti.

Hükümet Konağı inşaatını süresinden önce bitirip, Bartın'a yakışır, modern ve çağdaş bir hükümet konağını Bartınlıların hizmetine sunmak istediklerini belirten AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 1 milyon ek ödenek ile inşaat çalışmalarının hızlanacağını ifade etti. Tunç, "2008 yatırım programında Bartın Hükümet Konağı için ayrılan 2.5 milyon YTL. ödeneğin tamamı Bartın Bayındırlık Müdürlüğüne gönderilmiş ve hükümet konağının inşaatında önemli ilerlemeler olmuştu. Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ve Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak ile görüştük ve ardından 1 milyon YTL. ek ödenek daha çıkarttık" dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın Hükümet Konağı inşaatı için 2008 yatırım programında 2.5 milyon YTL. ayrılmış olmasına rağmen 1 milyon YTL. ek ödenek ile birlikte Bartın Hükümet Konağı'na ayrılan kaynağın 3.5 milyon YTL'ye çıkarılmış olduğunu da kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 20:07:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?