17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Huzurevinde iftar yemeği

Bartın Valisi İsa Küçük tarafından, Bartın Huzurevindeki yaşlılara iftar yemeği verildi.


Bartın Valisi İsa Küçük tarafından verilen iftar yemeğine Vali Yardımcıları Süleyman Deniz, Türker Öksöz ve Ali Akça, İl Jandarma Alay Komutanı Vekili Yzb. Tolga Bektaş, İl Emniyet Müdürü Mesut İnce, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Defterdar Saim Çırıka, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, Bayındırlık ve İskan Müdürü Vedat Durna, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Adem Karameşe ve eşleri katıldı. Vali İsa Küçük ve eşi Emine Küçük iftar öncesi yaşlıların masalarını tek tek gezerek sohbet etti.

Mutlulukları gözlerindeki gülümsemeye dönüşen huzurevi sakinlerine yaptığı konuşmasında Vali Küçük, ”Değerli misafirlerimizi öncelikle hepinize hoş geldiniz diyorum. Sizleri evinizin dışında farklı bir mekanda ağırlamak istedik. Bartın'ımızın kalkınmasına, gelişmesine bugüne kadar emek veren sizlerle aynı sofrayı paylaşmak mutluluk ve onur kaynağıdır.

Gerçekten bilmenizi isteriz ki, devlet olarak, millet olarak Bartın'ımıza emek vermiş olan siz kıdemli Bartınlılarla birlikte olmak bizler için bir gurur kaynağıdır. Bu fırsatı bizlere verdiğiniz için sizlere minnettarız. Sağlık ve esenlik içinde daha nice ramazanlarda, nice güzel günlerde, aylarda, yıllarda buluşmak temennimizle hayırlı ramazanlar dilerim” dedi.
Huzurevinde kalan yaşlılar iftara katılanlarla uzun süre sohbet etti.

İha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 15:48:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?