17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

İHA muhabirinden haber sergisi

İhlas Haber Ajansı (İHA) Bartın Muhabiri tarafından açılan ve 1 yıllık haberlerin arşivlerinin yer aldığı "Haber Kupürleri" sergisi büyük ilgi gördü. Hema Endüstri A.Ş. çalışanları da İHA'nın sergisini ziyaret etti.

Hattat Holding Hema Endüstri A.Ş Amasra Halkla ilişkiler departmanı görevlileri Emre Tursun, Ömer Ak ve Banu Kaya Bartın İHA temsilcisi Mustafa Ahmet Oktay'ın Hükümet Caddesi üzerinde açılışı yapılan son 1 yıla damgasını vuran haber kupürlerinin yer aldığı sergiyi gezdi.

Sergi sonrası İHA Bartın Temsilcisi Mustafa Ahmet Oktay'ı tebrik eden Amasra Halkla ilişkiler Departmanı Sorumlusu Emre Tursun, İHA' nın hızlı, tarafsız, objektif habercilik felsefesi ile Türkiye'de en güvenilir ajanslar arasında olduğunu belirtti.

Tursun, İHA Bartın Temsilcisi Mustafa Ahmet Oktay tarafından 2007-2008 yılları arasında Bartın'da gelişen ekonomi, sosyal, kültürel ve sanat haberlerinin yer aldığı sergiyi gezdikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

365 haber kupürünün yer aldığı sergi, vatandaşlar tarafından da ilgi görürken, Bartınlılar 1 yıl içinde Bartın'da yaşanan sıcak gelişmeleri hatırlamış oldu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 20:29:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?